Tuesday, 2 June 2015

12 Jenis Roti Yang Boleh Didapati Di Kedai Mamak

12 Jenis Roti Yang Boleh Didapati Di Kedai Mamak | Kalau dulu, pergi mamak, menu roti yang ada roti canai, roti cheese, roti telur. Tapi, kalau pergi kedai mamak sekarang, macam-macam menu roti yang korang boleh dapat.

Roti Sweet Forever

Kalau korang tengok gambar roti dekat atas ni. Nama dia roti sweet forever. Nama tak nak kalah kan? Hahahha. Sebenarnya ada banyak nama roti-roti yang rare boleh korang jumpa dekat kedai mamak sekarang.

Aku baru baca tadi 12 jenis roti yang boleh didapati dekat kedai mamak sekarang. Dan yang paling rare sekali adalah nombor 12. Aku pun tak faham kenapa dia letak nama Mona Fendi. Lepas baca baru aku faham kenapa. Huhuhu. 

Korang boleh baca 12 jenis roti yang boleh didapati dekat kedai mamak sekarang dekat website di bawah ni.



Roti Beckham pun ada? >.<

 

1 comment:

Ms. Kejupenyet said...

hahaa kalau dah namanya amak.. mmg mcm2 jenis roti yg ada...
tinggal order, bayar dan makan jep..